dilluns, 8 d’octubre del 2007

Llicencia de Creative Commons

Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

Les llicencies Creative Commons pertanyen a una organització sense ànims de lucre que ofereixen un sistema flexible de drets d'autors per al treball creatiu. El seu objectiu es donar opcions a aquells creadors que volen que terceres persones utilitzen o modifiquen la seva obra baix determinades condicions escollides per el propi autor. Creative Commons propossa allò de "alguns drets reservats".
Aquestes condicions o drets son: Reconeixement, No comercial, Sense obra derivada i Compartir igual. En aquestes quatre condicion és formen les sis llicencies existents.
He elegit una llicencia Reconeixement-No comercial 2.5 Espanya. Aquesta llicencia et permeteix copiar, distribuir, i publicar lliurement l'obra, i fer obres derivades. A canvi de reconèixer els crèdits de l'obra de la manera especificada per l'autor o el llicenciador, i de no utilitzar aquesta obra per a fins comercials. He elegit aquesta llicencia perquè deixe que el meu material puga ser copiat i difundit sempre hi qual s'anomenen els orígens d'estos, i perquè no pretenc que s'obtinga cap benefici comercial d'aquest material.